Kom je ook spelen?

Bereikbaarheid

Jeugdland Nieuw-Vennep ligt in Venneperhout aan de zuidkant van Nieuw-Vennep. Te voet of per fiets zijn wij het makkelijkst bereikbaar. Kom je met de auto dan moet je een eindje lopen. Neem contact met ons op voor de invalidenparkeerplaats voor de deur.

 

 

Bereikbaarheid

Jeugdland Nieuw-Vennep ligt in het park Venneperhout aan de busbaan van R-net. Ons adres is Getsewoudweg 2 te Nieuw-Vennep.

Per fiets of te voet is Jeugdland het beste bereikbaar. Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op het P&R terrein aan het eind van de busbaan. Als je je kind dichter bij Jeugdland wilt afzetten dan kun je gebruik maken van de Kiss & Ride zone aan de Getsewoudweg. Let op: je mag hier niet parkeren zonder invalidenkaart.
Vanaf beide locaties is het nog een paar honderd meter lopen naar Jeugdland.

Op de Kiss&Ride zone is één invalidenparkeerplaats beschikbaar. Is deze invalidenparkeerplaats voor u te ver van Jeugdland, neem dan contact met ons op voor de route door de park en de code van de slagboom.

Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk en we beschikken over een ruim, rolstoeltoegankelijk toilet met extra grote aankleedtafel.

Het is voor valide bezoekers niet mogelijk om voor de deur te parkeren.

Jeugdland is ook per openbaar vervoer bereikbaar:

R-net 397 (Nieuw-Vennep – Amsterdam) halte P+R Getsewoud Zuid

bus 162 (Lisse – Hoofddorp) halte Getsewoud-Zuid/N207

Qliner 361 (Schiphol – Noordwijk) halte Getsewoud-Zuid/N207

Route door het park

Invaliden die voor de deur moeten parkeren en leveranciers kunnen na overleg met Jeugdland gebruik maken van de route door het park. Neem hiervoor contact met ons op.

Als bestuurder ben je te gast in het park. Rijd stapvoets en houd rekening met spelende kinderen, wandelaars, fietsers en honden. De route gaat gedeeltelijk door een hondenlosloopgebied.