Ontdek Haarlemmermeer met kinderen

Tijdens Ontdek Haarlemmermeer met Kinderen beleef je de leukste avonturen met jouw gezin 🥰. In het weekend van 20 en 21 april zijn er bij verschillende organisaties leuke acties en speciale activiteiten. Bijvoorbeeld voor de actieve kleintjes die graag buiten zijn!

Bak heerlijke kaneelbroodjes op het kampvuur

Zaterdag 20 april van 12:00 t/m 16:00 uur

Bak kaneelbroodjes, verken Jeugdland Nieuw-Vennep en ga naar huis met een mooie herinnering! Er staan stokken klaar waar jong en oud zelf deeg omheen kan wikkelen, waarna je het broodje op het kampvuur bakt. Smullen!

Op het grote, natuurlijke terrein kun je heerlijk spelen op gave speeltoestellen en racen over de skelterbaan. In de Samenspeeltuin kunnen kinderen met en zonder beperking elkaar ontmoeten en gezellig samen spelen met zand en water. Voor kleine versnaperingen of om te knutselen kun je terecht in ons clubhuis.

Entree voor Jeugdland is € 2 voor kinderen vanaf 1 jaar. Ouders/verzorgers gratis en het kaneelbroodjes maken is voor iedereen gratis. Het is het handigst om met het ov , op de fiets of te voet te komen. De speeltuin is van 10.00 tot 17.30 uur geopend maar het kaneelbroodjes bakken gebeurt tussen 12.00 en 16.00 uur.

Benieuwd naar het hele aanbod tijdens Ontdek Haarlemmermeer voor kinderen? Bekijk de leukste kinderuitjes via deze Visit Haarlemmermeer.