Reünie

In het kader van het 12 ½ jarig jubileum van Jeugdland Nieuw-Vennep organiseren wij zaterdag 22 april 2023 vanaf 16.30 uur een reünie.

Ben jij als vrijwilliger, medewerker, bestuurslid, stagiaire of anderzijds betrokken (geweest) bij Jeugdland Nieuw-Vennep? Geef je dan snel op!

Op 22 augustus 2020 opende Jeugdland Nieuw-Vennep officieel haar deuren met een groots feest in samenwerking met de wijkraden. Op 22 april 2023 vieren wij de opening van onze Samenspeeltuin met een themadag (nadere informatie volgt). Vanaf 16.30 uur sluiten we de dag af met een reünie. Wij zorgen ervoor dat niemand met een lege maag naar huis gaat.

We hebben geprobeerd alle namen en e-mailadressen van de mensen die vanaf de eerste plannen tot vandaag bij Jeugdland Nieuw-Vennep betrokken zijn geweest te achterhalen, maar het kan zijn dat we mensen over het hoofd hebben gezien. Ook kunnen we niet iedereen bereiken. Wij vragen je dan ook om dit bericht te delen met andere oud-Jeugdlanders.

Opgeven voor de reünie kan via reunie@jeugdlandnieuwvennep.nl tot 14 april. Zou je hierbij aan kunnen geven hoe je bij Jeugdland betrokken bent (geweest).

Wij hopen op een mooie dag met een grote opkomst.