Sponsor ons

Wij willen nog maar eens benadrukken dat Jeugdland zonder sponsoren en bijzondere fondsen niet zo’n prachtige speeltuin zou zijn. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun bijzondere steun.

Omdat we Jeugdland toegankelijk willen houden voor iedereen en om onze plannen te realiseren zijn wij altijd op zoek naar sponsoren die ons willen steunen. Ook sponsor worden? Er zijn een aantal opties.

Met uw hulp maken wij Jeugdland nog mooier en toegankelijker

Financiële sponsor

Jeugdland is een financieel gezonde organisatie. Wij kunnen onze activiteiten uitvoeren door de inkomsten uit onze activiteiten en de subsidie van de gemeente Haarlemmermeer. Maar om mee te groeien met de tijd en een moderne, aantrekkelijke en toegankelijke speeltuin te zijn en te blijven is uw bijdrage zeer welkom.

U kunt een algemene donatie doen of een donatie voor een bijzonder doel, zoals een speeltoestel, een speciaal evenement, nieuwe skelters of terreininrichting. Onze speeltoestellen worden op maat gemaakt, daarom is het mogelijk om aan te sluiten bij de activiteiten van uw bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een benzinestation of een werkplaats.

Wij gaan graag met u in gesprek. Onze ANBI status geeft u mogelijk belastingvoordeel.

Met uw finaciele bijdrage draagt u bij aan concrete en zichtbare doelen. U krijgt een eervolle vermelding in het clubgebouw en op de website. Ook vermelding op sociale media, op een bord bij de ingang of op een speeltoestel behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard is er ook de optie om een anonieme donatie te doen. Dan blijven de vermeldingen achterwege.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met het bestuur van Jeugdland.

Enkele mogelijkheden

Heuvelglijbaan

Heuvelglijbaan

Via de klauterwand de dijk op en er via de glijbaan weer af. De oude glijbaan is helaas aan vervanging toe, graag willen wij een nieuwe, toegankelijke glijbaan plaatsen. Wilt u ons sponsoren? Voor €8.500 kunnen wij een nieuwe glijbaan met klauterwand plaatsen. Kijk...

Winkeltje

Winkeltje

In het winkeltje op Jeugdland kunnen de kinderen hun fantasie kwijt. Wie komt er een ijsje of een kopje koffie kopen? Het huisje wordt langs het pad geplaatst zodat kinderen en ouders in een rolstoel ook mee kunnen spelen. Wilt u ons sponsoren? Voor €5627 kunt u het...

Schaduwdoek

Schaduwdoek

De zomers worden steeds mooier, daarom willen wij boven de waterspeeltuin en de modderkeuken/moddervarken twee schaduwdoeken plaatsen zodat kinderen ook bij felle zon veilig op Jeugdland kunnen spelen. Wilt u ons sponsoren? Voor €1924 kunt u één schaduwdoek laten...

Zitbanken

Zitbanken

Nog niet gesponsord Op Jeugdland laten we de kinderen graag zoveel mogelijk zelfstandig spelen. Daarom willen we in fase 1 drie Robinia banken plaatsen zodat u vanaf een afstandje kunt kijken hoe de kinderen aan het spelen zijn. Wilt u ons sponsoren? Voor €847 kunt u...

Vrienden van Jeugdland

Om de betrokkenheid bij en de middelen van Jeugdland te vergroten is “Vrienden van Jeugdland” in het leven geroepen. Door een jaarlijkse bijdrage van elke Vriend, hebben we de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en investeringen te verwezenlijken. Zo willen en kunnen we meegroeien met de tijd en een moderne en vitale speeltuin zijn en blijven.

Wordt uw bedrijf ook Vriend van Jeugdland?

Met een jaarlijkse bijdrage vanaf €250,- bent u al Vriend van Jeugdland. Dit geld besteden we aan zichtbaarheidsactiviteiten, maar zeker ook om onze speeltuin toegankelijk te maken en te houden voor iedereen.

Onze ‘ANBI’ status geeft daarbij mogelijk belastingvoordeel.

Wat bieden wij u als Vriend?

U draagt bij aan het realiseren van concrete en zichtbare doelen. U krijgt een eervolle vermelding in het clubgebouw en op de website. Uiteraard is er de optie om een anonieme Vriend te zijn. Dan blijven de vermeldingen achterwege.

Het hebben van Vrienden is van onschatbare waarde. Sluit u bij ons aan en help zo mee om onze speeltuin een stukje mooier, zichtbaarder en toegankelijker te maken!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met het bestuur van Jeugdland.