Tijdslot voor ouders

Vanwege de corona maatregelen zijn er per tijdslot maximaal 20 ouders van kinderen onder de 8 jaar of met een beperking welkom op Jeugdland. Is uw kind 6 jaar of ouder dan mag hij/zij ook zelfstandig op Jeugdland komen spelen.

 

Voor kinderen tot en met 17 jaar is er geen tijdslot, zij mogen de hele dag komen spelen en hoeven niet te reserveren.

Jeugdland Nieuw-Vennep maakt gebruik van het externe reserveringssysteem SuperSaas. Door via deze website te reserveren gaat u akkoord met het bewaren van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Uw gegevens worden twee weken na uw bezoek aan Jeugdland automatisch verwijderd.

Via onderstaande knop kunt u een tijdslot reserveren voor uw bezoek aan Jeugdland, u reserveert alleen een tijdslot voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Voor kinderen hoeft niet gereserveerd te worden.

Jeugdland Nieuw-Vennep laat in verband met de Corona maatregelen maximaal 20 ouders/verzorgers van 18 jaar of ouder toe op het terrein.
Om alle kinderen een kans te geven om te spelen bij Jeugdland hanteren wij vanaf maandag 22 februari tijdsloten voor ouders/verzorgers die op het terrein van Jeugdland willen blijven. Ouders/verzorgers mogen alleen blijven indien het kind onder de 8 jaar is of een beperking heeft. Maximaal 1 ouder/verzorger per gezin/gezelschap. Wij verzoeken u om uw kinderen zoveel mogelijk zelfstandig te laten spelen. Alle bezoekers van 18 jaar en ouder dienen zich aan de overheidsregels te houden, houd anderhalve meter afstand, voorkom groepsvorming en blijf thuis als uw kind zelfstandig op Jeugdland kan spelen.
Voor alle bezoekers geldt: blijf thuis bij klachten!

Woensdag/vrijdag:
Tijdslot: 13:00-17:30

Zaterdag en vakanties:
Tijdslot 1: 10:00-12:30 uur
Tijdslot 1: 13:00-15:00 uur
Tijdslot 2: 15:30-17:30 uur

Voor kinderen geldt het tijdslot niet, kinderen vanaf 6 jaar mogen zonder ouders/verzorgers bij Jeugdland spelen. We verzoeken u om uw kind van 6 jaar of ouder indien mogelijk zo veel mogelijk zonder begeleiding op Jeugdland te laten spelen.

Jeugdland is vanaf 15 december alleen geopend om buiten te spelen. Het gebouw is gesloten, de toiletten zij wel geopend. Er worden geen kinderfeestjes georganiseerd. Kinderen kunnen wel hutten bouwen en er worden zo nu en dan buiten activiteiten georganiseerd.