Meehelpen op jeugdland

Vacatures, stages en vrijwillgerswerk
Fondsenwerver

Fondsenwerver

Help jij ons met het werven van donateurs, aanvragen van fondsen en benaderen van bedrijven?

Allerlei hulp

Allerlei hulp

Hulp bij grote activiteiten, opruimen van gebouw en terrein, schilderen, overige activiteiten met kinderen, etc. Op Jeugdland is voor iedereen wat te doen.

Klussers

Klussers

Handige klussers voor grote en kleine klussen op het terrein en in het clubhuis of reparatie van de skelters en speeltoestellen.

Timmermannen

Timmermannen

Toezicht houden en netjes houden van het huttendorp. Kinderen stimuleren om samen te werken en zorgen dat er veilig gebouwd wordt.

Groene vingers

Groene vingers

Wij zoeken mensen met groene vingers voor groot en klein groenonderhoud, van schoffelen tot de snoeien, van grasmaaien tot bosmaaien.

Speeltuinbendeleiders

Speeltuinbendeleiders

Vind jij het leuk om activiteiten voor kinderen met en zonder beperking te organiseren en te begeleiden, neem dan snel contact met ons op.

Algemeen bestuurslid

Algemeen bestuurslid

Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid om ons bestuur te versterken, taken worden in overleg vastgesteld.

Secretaris

Secretaris

Wij zijn op zoek naar een secretaris die ons bestuur wil versterken.

Sportievelingen

Sportievelingen

Sportievelingen die het leuk vinden om sport- en spelactiviteiten te organiseren en te begeleiden op Jeugdland.

Avonturiers

Avonturiers

Avonturiers die het leuk vinden om stoere activiteiten voor oudere kinderen (9+) te organiseren en te begeleiden.

Creatieve vrijwilligers

Creatieve vrijwilligers

Creatief bezig zijn met diverse knutselmaterialen, activiteiten bedenken en kinderen begeleiden die mee doen met de knutselactiviteit.

Baliehulp

Baliehulp

Aan de balie ben je het aanspreekpunt van Jeugdland. Je schrijft kinderen in die komen spelen en verkoopt en maakt kleine versnaperingen.

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Bij Jeugdland kunnen we altijd hulp gebruiken. Neem tijdens openingstijden contact op met Nicole, de coördinator van Jeugdland, of stuur ons een mail. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

MBO stage

MBO studenten zijn van harte welkom op Jeugdland voor hun maatschappelijke stage.Wij hebben geen SBB accreditatie, dus je kunt bij ons niet terecht voor een vakinhoudelijke stage. Bespreek dit goed met je opleiding!

Vrijwilligerswerk

Jeugdland is een avonturen-/bouwspeelplaats, maar ook een vrijwilligersorganisatie. Naast onze vaste kern van medewerkers zijn wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen niet zonder hun gewaardeerde hulp.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Wij bieden wel een leuk, spontaan en gezellig team. Dagelijks drinken we met elkaar een kopje koffie of thee, om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard neem je als lid van team Jeugdland ook deel aan onze teamuitjes. Ieder jaar is het anders, maar het is zeker ieder jaar weer leuk!

Hoe word ik vrijwilliger?
Zin om mee te draaien in ons team? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Bestuursleden gezocht

Wil jij je graag inzetten voor de kinderen van Nieuw-Vennep? Houd je er niet van om af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Wil je meedenken over toekomstplannen? En heb je een beetje tijd en energie over? Zet jouw talent dan in voor onze speeltuin in Nieuw-Vennep.

De Stichting Jeugdland Nieuw-Vennep zoekt enthousiastelingen die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur.

Wij zijn op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid. Taken en werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld.

Medewerker

Op dit moment zijn niet op zoek naar een betaalde medewerker.

Vrijwillig Traineeship

Jeugdland doet mee aan het project vrijwillig traineeship. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.