Meehelpen op jeugdland

Vacatures, stages en vrijwillgerswerk

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Bij Jeugdland kunnen we altijd hulp gebruiken. Neem tijdens openingstijden contact op met Nicole, de coördinator van Jeugdland, of stuur ons een mail. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

MBO stage

MBO studenten zijn van harte welkom op Jeugdland voor hun stage. Op stagemarkt.nl kun je zien welke SBB accrediaties wij hebben.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Vrijwilligerswerk

Jeugdland is een avonturen-/bouwspeelplaats, maar ook een vrijwilligersorganisatie. Naast onze vaste kern van medewerkers zijn wij afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen niet zonder hun gewaardeerde hulp.

Wat bieden wij onze vrijwilligers?
Wij bieden wel een leuk, spontaan en gezellig team. Dagelijks drinken we met elkaar een kopje koffie of thee, om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard neem je als lid van team Jeugdland ook deel aan onze teamuitjes. Ieder jaar is het anders, maar het is zeker ieder jaar weer leuk!

Hoe word ik vrijwilliger?
Zin om mee te draaien in ons team? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Bestuursleden gezocht

Wil jij je graag inzetten voor de kinderen van Nieuw-Vennep? Houd je er niet van om af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Wil je meedenken over toekomstplannen? En heb je een beetje tijd en energie over? Zet jouw talent dan in voor onze speeltuin in Nieuw-Vennep.

De Stichting Jeugdland Nieuw-Vennep zoekt enthousiastelingen die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur.

Wij zijn op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid. Taken en werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld.

Medewerker

Op dit moment heeft Jeugdland geen vacatures voor betaalde medewerkers.

Vrijwillig Traineeship

Jeugdland doet mee aan het project vrijwillig traineeship. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.