Kinderfeestjes

Voorwaarden

Bij het boeken van een kinderfeestje op Jeugdland gaat u akkoord met onze voorwaarden

Voorwaarden kinderfeestjes Jeugdland Nieuw-Vennep

Boekingen

1.1 Kinderfeestjes op Jeugdland Nieuw-Vennep kunnen alleen geboekt worden via het boekingsformulier op onze website jeugdlandnieuwvennep.nl.

1.2 Een aanvraag via het boekingsformulier is pas een definitieve reservering als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Wacht dus even met het versturen van de uitnodiging.

1.3 Gereserveerde feestjes kunnen tot een week voor het feestje kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering van 7 tot 2 dagen van tevoren zijn de annuleringskosten 50% van het geboekte feestje plus eventuele extra’s. Korter dan 2 dagen 75%. Annuleren doet u schriftelijk via info@jeugdlandnieuwvennep.nl.

1.4 Het feestje gaat ook door bij slecht weer. Het is verstandig om in de uitnodiging duidelijk te zetten dat de kinderen kleding en schoenen aan moeten trekken die vies mogen worden. Bij mooi weer is een setje droge kleren handig. Bij koud, nat weer een warme trui, regenjas en laarzen.

1.5 Voor het huttenbouwfeestje geldt vanwege losse en uitstekende spijkers dat kinderen en begeleiders stevige, dichte schoenen met dikke zolen moeten drage. Slippers, open schoenen en Crocs zijn niet toegestaan in het huttendorp!

1.6 Een buitenfeestje kan bij slecht weer omgezet worden in een binnenfeestje, neem hiervoor tijdig contact met Jeugdland op.

1.7 Mocht het feestje niet door kunnen gaan door code geel/oranje/rood of onvoorziene omstandigheden aan de kant van Jeugdland, dan nemen wij contact op om in overleg een oplossing te zoeken.

Begeleiding/toezicht/aansprakelijkheid

2.1 Ieder feestje moet ten allen tijde begeleid worden door 1 of 2 ouders/verzorgers van de jarige. U zorgt voor toezicht en begeleidt de kinderen.

2.2 Bij een feestje tot 10 kinderen mogen maximaal 2 volwassenen aanwezig zijn. Bij 10-20 kinderen maximaal 3 volwassenen. Ouders mogen hun kinderen wel brengen naar het feestje. Jeugdland is niet te huur voor familiefeestjes.

2.3 Tijdens een feestje gelden onze huisregels en afspraken (https://jeugdlandnieuwvennep.nl/afspraken-en-regels/)

2.4 Ouders/verzorgers blijven aansprakelijk voor het beschadigen en of kwijtraken van eigen of andermans eigendom door de kinderen van het feestje.

2.5 De vrijwilligers en medewerkers van Jeugdland nemen geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken, tenzij grove nalatigheid ten laste kan worden gelegd. Jeugdland Nieuw-Vennep kan uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen die te wijten zijn aan ondeugdelijke speeltoestellen of ondeugdelijke spelaanleidingen.

2.6 Alleen als u een huttenbouwfeestje hebt geboekt mogen kinderen in het huttendorp komen.

Consumpties

3.1 Het is toegestaan om eigen meegebrachte consumpties te nuttigen op het Jeugdland terrein. Alcoholische dranken en barbecue zijn niet toegestaan op het terrein van Jeugdland, let hierbij op regel 3.6.

3.2 Jeugdland heeft een beperkte koelruimte, taarten en andere consumpties kunnen niet in de koelkast van Jeugdland bewaard worden.

3.3 Voor eigen consumpties is het niet mogelijk om de keuken van Jeugdland te gebruiken, tevens dient u voor eigen consumpties zelf bekers, bordjes en bestek mee te nemen van thuis.

3.4 Overgebleven eigen consumpties dienen aan het einde van de weer mee naar huis genomen te worden.

3.5 Wegwerpschalen, bakjes etc neemt u aan het einde van de dag mee naar huis.

3.6 Het is niet toegestaan afgehaalde snacks op Jeugdland te nuttigen. Ook is het niet toegestaan om eten te laten bezorgen.

Feesttafel

4.1 Voor ieder kinderfeestje wordt een picknicktafel buiten (bij mooi weer) of een tafel in het clubhuis (bij minder mooi weer) gereserveerd en versierd. Het is niet toegestaan meerdere tafels in gebruik te nemen op de dag van het feestje. Tafels kunnen niet vooraf gereserveerd worden, de medewerkers van Jeugdland verdelen de tafels onder de kinderfeestjes van die dag.

Versieringen, verpakkingen

5.1 Het is toegestaan om eigen versieringen mee te nemen voor het kinderfeestje, na afloop van het feestje worden alle versieringen/ ballonnen opgeruimd en mee naar huis genomen. Waterballonnen zijn niet toegestaan op het Jeugdland terrein.

5.2 Inpakpapier van cadeautjes mogen bij Jeugdland in de container, alle verpakkingen/dozen van de gekregen cadeautjes neemt u mee naar huis.